Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 07:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har sedan midnatt omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:33 Misshandel, Luleå innerstad
Polisen kontaktas angående att en man har blivit misshandlad av två eller tre okända gärningsmän. Då en kvinna försökte avstyra bråket har även hon blivit utsatt för våld.

Polisen söker av området efter de misstänkta, men utan att påträffa dem. Förhör hålls och en anmälan om misshandel upprättas.

02:49 Olaga hot, Boden
Polisen kontaktas gällande ett olaga hot. En man har hotat en ur personalen på ett hotell i Bodens kommun. Den misstänkte, en man i 60-årsåldern, grips och ska höras när han har nyktrat till. En anmälan gällande olaga hot upprättas.

03:12 Misshandel, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av ett bråk i en bostad. Två män i 40-årsåldern har bråkat med - och misshandlat varandra. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen