Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 07:49, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har sedan midnatt omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:28 Misshandel, Skellefteå
Polisen kontaktas angående en misshandel på Vitberget i Skellefteå. En kvinna i 20-årsåldern misstänks ha slagit en jämnårig man. Det finns inga uppgifter om eventuella skador. En anmälan upprättas.

01:58 Trafikkontroll riksväg 92, Åsele
Polisen upprättade en trafikkontroll. Tio förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra. En förare fick en ordningsbot (böter) för att ha haft felaktigt ljus framåt, det vill säga annat än gult eller vitt ljus.

02:08 Bedrägligt beteende, Umeå
Polisen kallas till en restaurang i centrala Umeå där en manlig gäst i 20-årsåldern på egen hand har hällt upp öl, utan att ha betalat för den. Polisen upprättar en anmälan om bedrägligt beteende och avvisar mannen.

03:02 Misshandel, Umeå
Polisen kontaktas angående två män som slåss på Vasaplan. Männen är båda i 50-årsåldern. Patrullen tar upp en anmälan om misshandel. Det finns inga uppgifter om eventuella skador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen