Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 08:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat drygt 80 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Nio personer har frihetsberövats på grund av fylleri eller påverkan av narkotika. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

22.09 Polis larmades till Värnamo sjukhus. En man där var aggressiv och utåtagerande. Flera polispatruller kom till platsen för att få kontroll på mannen. Han blev försedd med handfängsel och fördes till arresten för tillnyktring. Mannen, som är i 25-årsåldern, blev misstänkt för våld mot tjänsteman, olaga hot och våldsamt motstånd. Ingen skadades i tumultet.

23.51 En polispatrull stoppade en bilist på E4 vid Asecs i Jönköping. Föraren blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Det var en man i 35-årsåldern.

04.54 Polisen fick samtal om en bilist som troligen körde rattfull. Bilisten hade lämnat en bensinstation på Österängen i Jönköping. Polis fick stopp på bilen på Törnrosgatan några minuter senare. Kvinnan som körde blåste positivt och blev misstänkt för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Polisen beslagtog bilnycklarna för att förhindra fortsatt brottslighet. Kvinnan fördes också till arresten för tillnyktring.

Utöver detta har polisen hanterat en del fylleri och bråk i krogmiljön, åkt på flera larm om bråk i bostäder, men de har inte lett till brottsmisstankar. Polisen har också bötfällt ett flertal bilister på E4 under natten i Jönköping och Värnamo.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen