Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 06. 18 personer har frihetsberövats på grund av berusning eller narkotikapåverkan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

23.56 Polis larmades till Skäggetorp i Linköping efter larm om misshandel. En man skulle ha misshandlat en kvinna. Polis kom dit och anträffade en man i 30-årsåldern som blev misstänkt för misshandel. Han blev inte gripen, men förd till polisstationen för tillnyktring. Kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad. Polisen upprättade en anmälan om misshandel.

01.33 En polispatrull stoppade en bilist på Drottninggatan i Motala. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Han blev misstänkt för drograttfylleri. I bilen satt även två killar och en tjej i nedre tonåren. Polisen körde dem hem till sina föräldrar.

04.27 Det kom larm om en trafikolycka på E4 vid Mantorp, Mjölby kommun. En bilist hade kört in i mitträcket i norrgående riktning. En person var drabbad, som inte var skadad. Det var en man i 20-årsåldern som körde. Han blev misstänkt för vårdslöshet i trafik då han ska ha somnat under körning. Bilen fick bärgas från platsen.

Utöver dessa notiser har polisen åkt på en mängd larm och egeninitierade kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen