Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 maj 08:21

12 maj 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Nio personer har frihetsberövats på grund av fylleri eller narkotikapåverkan.

22.46 En polispatrull stoppade en bilist på länsväg 972 vid Finninge, Strängnäs kommun. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och blev misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott (eget bruk) och grov olovlig körning. Polisen beslagtog också bilen för att förhindra fortsatt brottslighet.

02.58 En polispatrull i centrala Eskilstuna fick kännedom om en misshandel. En man hade slagit två andra män, och parterna fanns kvar på platsen. De båda drabbade är i 20-årsåldern och den misstänkta i 25-årsåldern. De slagna männen ska inte ha varit allvarligt skadade. Det fanns inte skäl för ett gripande. Polisen skrev två anmälningar om misshandel.

Utöver dessa notiser så har polisen åkt på flera larm om bråk och andra larm, samt utfört egeninitierade kontroller, som inte lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen