Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 08:47, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har under natten omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Fyra viltolyckor har också inträffat i Jämtlands län, vid två av dem har det uppgetts att personskador uppkommit - det är dock oklart vilka.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Rattfylleri, Hammarstrand
En person på motorcykel kör omkull. Föraren, en man, förs med ambulans till sjukvården, det finns inga uppgifter om skadeläget. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och blodprov tas. Han misstänks för rattfylleri, en anmälan upprättas.

22:42 Försök till misshandel, Östersund
Polisen kallas till Odensala där tre minderåriga pojkar har riktat grön laser mot en bil. Polisen åker dit och påträffar de misstänkta. Kontakt tas med deras vårdnadshavare och en anmälan om försök till misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen