Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 06:37, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisen har under natten hanterat 36 ärenden som rör Jönköpings län. Fem personer har gripits misstänkta för brott, se nedan. Och två personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika.

23:50 Polisen larmades till Anderstorp i Gislaveds kommun. En person uppgav att han hade blivit slagen och fråntagen sin väska och mobiltelefon. Polisen har varit på plats och sökt efter gärningsperson eller personer utan resultat. En anmälan om rån är upprättad.

23:50 En moped brann på Stationsgatan i Huskvarna. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

02:55 En personbil hade kört i diket i Reftele och polis beordrades till platsen. Föraren, en man i 80-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkohol och fick följa med till polisstationen för provtagning. Han hade inte skadats i samband med avåkningen. Mannen misstäkts för rattfylleri.

03:41Polisen larmades till en lägenhet i Bankeryd efter larm om en misshandel. En man i 70-årsåldern greps misstänkt för misshandel i relation. En kvinna har skadats men har inte behövt uppsöka akutsjukvård. Mannen kommer att förhöras och en åklagare beslutar sedan om han ska anhållas eller släppas.

05:00 En polispatrull stannade en personbil på E4 i Jönköping för rutinkontroll. I bilen syns en stormängd matvaror som misstänks vara stulna. De fyra personerna som finns i bilen greps och misstänks för stöld alternativt häleri. De kommer att förhöras under morgonen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen