Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 maj 06:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mot måndagen hanterat 33 händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits för berusning eller påverkan av narkotika.

23:00 En polisbil upptäcktes ha fått ett däck sönderskuret. Polisbilen stod parkerad i centrala Strängnäs. Det finns ingen misstänkt för brottet som rubriceras som skadegörelse.

03:39 Polisen fick samtal från en båtägare på Selaön i Strängnäs kommun som upptäckt att två båtar stulits under de senaste timmarna. De stulna båtarna är av märkena Yamarin och Buster. Polisen har sökt efter båtarna och gärningspersoner under morgontimmarna men utan resultat. En anmälan om stöld är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen