Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 maj 13:04

13 maj 12:26, Trafikolycka, Linköping

Trafikolycka på Lambohovsleden.

12.16 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Lambohovsleden. Enligt larmet hade två personbilar kolliderat och totalt skulle tre personer vara dabbade men ha tagit sig ut ur fordonen.

12.22 Polis på väg.

12.30 Polis på plats.

Två personbilar hade kolliderat på Lambohovsleden. När räddningstjänst kom till fram skedde ytterligare en olycka på platsen, en tredje bil kom åkande och föraren var nära att köra på en av de som deltog i räddningsarbetet innan fordonet körde i diket.

Till följd av den första olyckan har en av förarna, en kvinna, förts till sjukhus i ambulans. Polisen har ingen uppgift om kvinnans skadeläge.

Föraren till fordonet som körde i diket har också förts till sjukhus i ambulans för kontroll. Föraren, en man i 80-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik.

13.01 Bärgare på plats. Minst ett av fordonen kommer att behöva bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen