Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

14 maj 05:50, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

00.21 Göteborg, bilbrand
På Knipplagatan har en bil brunnit. Någon hade krossat en ruta på bilen och anlagt brand. Inga andra fordon skadade. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.04 Göteborg, inbrott i butik
Larmet går från en butik som säljer kosmetika på Aschebergsgatan. Väktare och polis åker till platsen och kan konstatera att någon krossat en ruta och tagit sig in. Ingen kvar på plats och i nuläget oklart vad som stulits. Tre svartklädda personer sätts i samband med inbrottet men ingen har ännu gripits.

04.04 Göteborg, rån
I Brunnsparken har en man i 20-årsåldern i samband med ett rån blivit knivskuren i huvudet. En ensam man i röd jacka ska ha utfört rånet och sen sprungit mot Centralstationen. Enligt den rånade mannen ska han ha blivit av med lite kontanter. Han var vaken och talbar när han kördes till sjukhus i ambulans. Trots spaning i området har ingen gripits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen