Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 maj 06:45

14 maj 06:34, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

 06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Två personer har gripits och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri.

04.52 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butik på Väster City. Flera larm hade utlöst i butiken och väktare samt polis åkte till platsen. När polis kom till platsen påträffades snart två personer, en man och en kvinna. Dessa två kontrollerades och vid kontrollen hittade polisen misstänkt stöldgods i deras ägo och båda greps misstänkta för stöld. Både mannen och kvinnan är i 40-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen