Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 maj 07:04

14 maj 06:34, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Två personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.07 SOS larmade om en brand i ett fordon i Finspång. När räddningspersonal kom till platsen kunde man snabbt släcka branden. Polis åkte till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits.

23.45 Polis fick ett samtal från en bilist som fått något föremål kastat mot sin bil så att vindrutan gått sönder. Mannen hade färdats på riksväg 50 utanför Motala. Mannen, som är i 60-årsåldern, skadades så att blodvite uppstod.
Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel och skadegörelse har skrivits.

01.26 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en bil i Finspång. Tre personer hade setts vid fordonet. Polis åkte till platsen och en anmälan om stöld genom inbrott i bilen har skrivits. Det är oklart om, och i så fall vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen