Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 maj 06:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

23.55 SOS larmade om en brand i en husvagn i Nyköping. När räddningspersonal kom till platsen var husvagnen övertänd. Platsen är avspärrad i väntan på att polisens tekniker ska undersöka platsen. En förundersökning om mordbrand har inletts.

05.33 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Öster i Eskilstuna. Föraren, en man i 60-årsålern, misstänktes för rattfylleri och togs med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen