Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 maj 07:13, Sammanfattning natt, Skåne län

Två ladugårdsbränder och två stölder noteras särskilt.

Kl 00.55. Brand i ladugård på Fredriksdalsvägen i Kristianstad. Bonisngshuset bredvid ladugården var ej bebott.

Kl 01.03. Polis kallas till Råbyvägen i Hörby där ett inbrott i en kommunalt ägd fastighet pågår. Den misstänkte gärningsmannen kunde gripas en stund senare.

Kl 01.48. Polis kontaktas med anledning av ett inbrott i en privatbostad i Tomelilla. De boende ska ha sovit på ovanvåningen medan inbrottet skedde och gärningsmannen ska ha upptäckts när han lämnade platsen. Polis är snabbt på plats och kan med hjälp av hund få upp ett spår och gripa en man i övre tjugoårsåldern.

Kl 04.56. Brand i ladugård i Verum, Hässleholms kommun. Boningshuset bredvid ladugården ska ha klarat sig utan skador, men själva ladugården ska ha brunnit ner helt. Händelsen rubriceras i nuläget som mordbrand. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen