Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 maj 08:15

14 maj 07:30, Mord/dråp, försök, Helsingborg

Försök till mord i Helsingborg.

En kvinna blir knivskuren på Nedre Långvinkelsgatan Helsingborg. Kvinnan är svårt skadad och förs med ambulans till sjukhus. Polisens insats med att söka efter misstänkt gärningsman pågår. I övrigt råder förundersökningssekretess i ärendet.

Uppdatering:

Händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök. Platsen spärras av och tekniker arbetar på brottsplatsen. Flertalet personer har befunnits på plats vid händelsen och polisen arbetar med vittnesförhör och dörrknackning i området.

Fler vittnen söks till händelsen. Har du sett eller hört något kan du kontakta polisen på telefon 114 14 eller via polisens hemsida.

Uppdatering:

Polisen bedriver en förundersökning om försök till mord, i nuläget finns det en person som är anhållen i sin frånvaro. De tidigare avspärrningarna är hävda och teknikerna är klara på platsen.

Vi vill särskilt ha in tips eller iakttagelser från S:t Pedersgatan och Nedre Långvinkelsgatan från 07.00 -tiden imorse.

Uppdatering:

Den person som anhölls i sin frånvaro har under natten gripits. Polisen har inte möjlighet att gå ut med mer information om händelsen just nu.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen