Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 14 maj 17:11

14 maj 14:53, Trafikolycka, Eskilstuna

Lastbilssläp välte på Gredbyvägen.

14.37 SOS-larm till polisen om att ett lastbilssläp ska ha vält på Gredbyvägen på ett industriområde Eskilstuna. Släpet ska enligt SOS vara lastat med brandfarlig vätska. Föraren av fordonet ska troligen vara oskadd.

14.52 polisen är framme på platsen.

15.24 inledningsvis finns ingen misstanke om brott men trafikpolisen är på platsen och kontrollerar att allt på fordonet och även föraren var i sin ordning vid händelsen. Lasten kommer att pumpas över till annat fordon och därefter kommer släpet att bärgas med hjälp av lyftkran.

16.33 polisen är nu klar på platsen. Det finns fortfarande inte någon misstanke om brott efter att polisen gjort en kontroll av farligt godstransport samt en flygande besiktning på ekipaget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen