Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 15 maj 08:27

14 maj 21:32, Stöld, Valdemarsvik

En gripen efter båtstöld i Norrköping.

20.37 en anmälare ringde till polisen och anmälde att han upptäckt att en bilist hade stulit anmälarens båt/trailer och kört iväg med den. Anmälaren hade precis mött bilisten på Gamla Riksvägen och såg att det var hans egen båt på släpet bakom bilen. Anmälaren vände, följde efter ekipaget och ringde till polisen.

Färden gick söderut på E22 och i närheten av Gamleby kunde polisen stoppa ekipaget. En person som fanns i den aktuella bilen greps av polisen och förs till polisstationen för förhör, misstänkt för stöld. Efter förhöret kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Båten återlämnades direkt till anmälaren/båtägaren som gjort en mycket bra insats och hållit den misstänkta bilisten under uppsikt till polisen kunde ta över och gripa den misstänkte mannen, som ännu inte är identifierad.

2019-05-15, den misstänkte är en man i 40-årsåldern och han anhölls av åklagare kl. 02.28 på sannolika skäl misstänkt för stöld. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen