Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 07:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Stöld, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en stöld. En bil med tillkopplad släpvagn har setts hämta två dräneringsrör från ett företag i Njurunda. Polisen åker till platsen och påträffar den misstänkte gärningspersonen, en man i 30-årsåldern. Patrullen upprättar en anmälan om stöld och återlämnar rören till dess rätte ägare.

23:17 Trafikkontroll, Sollefteå
Sex förare fick blåsa i sållningsinstrumentet vid en trafikkontroll på länsväg 335, Skedom. Alla var nyktra.

02:53 Trafikbrott, Gärde, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 30-årsåldern kör utan att ha behörighet till det. Han förhörs och en anmälan om olovlig körning upprättas.

03:52 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas angående ett inbrottslarm som utlösts i en matbutik på en mindre ort väster om Härnösand. Okänd gärningsperson har krossat en ruta till butiken. Patrullen kontrollerar butiken, men kan inte se några tecken på att någon har varit där inne. Polisen upprättar en anmälan om försök till stöld. En brottsplatsundersökning görs.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen