Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 07:35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:39 Trafikbrott, Örnäset, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, får en ordningsbot då bilen har körförbud.

03:06 Misshandel, Kalix
Polisen kontaktas angående en misshandel. En kvinna har blivit slagen av en man som hon har en relation till. Polispatrull åker till adressen och griper mannen. En anmälan om misshandel upprättas. Mannen ska förhöras.

06:31 Skadegörelse, Kiruna
Polisen kontaktas angående att fem bilar stående på Gruvvägen i Kiruna har blivit utsatta för skadegörelse. Någon har slagit sönder lyktor på bilarna. Polisen åker dit och gör en brottsplatsundersökning. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

06:22 Trafikbrott, Övertorneå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil med tillkopplat släp på riksväg 98 vid Haapakylä. Föraren får en ordningsbot då han har kört 100 kilometer i timmen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen