Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

15 maj 07:48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Fylleri, Östersund
Polisen kontaktas angående en berusad man som beter sig illa mot andra gäster på ett hotell i Östersund. Polispatrull åker dit och omhändertar mannen, som är i 65-årsåldern, enligt LOB - lagen om omhändertagande av berusade personer. Han får sova ruset av sig i polisarresten.

22:50 Viltolycka, Strömsund
En personbil kolliderar med ett rådjur på länsväg 344 vid Sikås-Hammerdal. Inga personskador uppkommer. Rådjuret ser inte ut att ha fått några skador, en eftersöksjägare kallas till platsen för att kontrollera det.

02:30 Olaga intrång, Brunflo, Östersund
Polisen kontaktas angående att det har gått ett inbrottslarm på en skola i Brunflo. En okänd gärningsperson har krossat ett fönster. Polispatrull åker dit och kontrollerar skolan samt närområdet, men utan att påträffa någon misstänkt. Patrullen upprättar en anmälan om olaga intrång samt skadegörelse.

05:29 Trafikkontroll på E45, Östersund
Polisen upprättar en trafikkontroll vid trafikplats Lövlunda. 30 fordon kontrolleras och samtliga är utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen