Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

15 maj 15:47, Olaga hot, Kiruna

Man ska ha hotat busschaufför.

Polis beordras till en adress i utkanten av Kiruna efter samtal om en man som vandaliserat en buss. Bland annat har en spegel slagits sönder. Mannen ska även ha hotat busschauffören.

När patrullen kommer till platsen har mannen lämnat. Patrullen söker i närområdet och påträffar senare mannen som hämtas in till förhör.

Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för skadegörelse, olaga hot och ringa narkotikabrott. Patrullen har hållit förhör med vittnen och dokumenterat skadorna på bussen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen