Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.14 Trollhättan, drograttfylleri
På Lantmannavägen kontrolleras en man som sitter i en bil och sover med motorn igång. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. Han rapporteras även för olovlig körning då han saknar körkort.

23.39 Göteborg, grov misshandel
Vid Olskrokstorget är det en man som blir knivskuren i ett ben och blöder kraftigt. Av okänd anledning ska det börjat med ett bråk ombord på en spårvagn och sedan fortsatt på torget. Efter bråket har den misstänkte lämnat platsen i sällskap med ett okänt antal personer. Den skadade mannen körs till Sahlgrenska sjukhuset. 

00.52 Skara, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Ängsstigen med anledning av att en parkerad bil brinner. Någon person som kommit till platsen på moped har slängt in något i bilen som då börjat brinna. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

00.59 Lerum, skadegörelse
Flera boende i Hulanområdet vaknar av en kraftig smäll och ringer polisen. En parkerad bil i området anträffas där någon lagt en en kraftig bangers av märket Cobra vid bilen som smäller. Oklara skador på bilen och polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig ödeläggelse. Inga uppgivna personskador och ingen gripen.

04.14 Hisingen, skadegörelse
På en parkeringsplats vid Gamla Björlandavägen/Toleredsgatan börjar det brinna i en parkerad bil. Någon har slängt in något i bilen som då börjat brinna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen