Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 maj 17:01

16 maj 14:52, Trafikolycka, Nyköping

Trafikolycka i Nyköping. UPPDATERAT 16.50.

11.04 samtal till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat vid 10-tiden i anslutning till Nicolaiskolan. Ingen person ska vara skadad.

12.35 polisen är vid skolan och börjar utreda vad som har hänt och initialt har det i utredning framkommit att fyra elever stod i grupp vid skolan när det kom en fyrhjulig moped och körde på en av eleverna. Den drabbade hamnade på motorhuven men undkom oskadd. Polisen har påbörjat en utredning och brottsrubriceringen är inledningsvis vårdslöshet i trafik. Polisen har identifierat föraren av mopeden. Det är en pojke i övre tonåren och hans körkort för moped är omhändertaget av polisen.

16.50 Efter kontroll med vittnen och inblandade har fler uppgifter kommit fram om händelsen. Det var en mopedbil som ska ha körts på ett vårdslöst sätt. Polisen har skrivit en anmälan om försök till misshandel, grov vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats och trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen