Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 16 maj 19:09

16 maj 15:54, Brand, Örebro

I Ölmbrotorp är flera polispatruller på plats för att bistå räddningstjänsten vid behov, då flera bränder rasar i området.

Det ska vara en fullt utvecklad skogsbrand som sprider sig en del. Ännu finns inga uppgifter om att någon person skadats eller att någon byggnad fattat eld.

Uppdatering18:30.                                                                                                                                                 Branden har mattats av lite. Helikopter har börjat vattenbomba. Inga ytterligare polisresurser behövs till platsen.

Uppdatering 19:00.                                                                                                                                        Bedömningen är att polisresursen nu kan lämna branden. Räddningstjänsten uppges inom kort släppa fram tågen med siktfart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen