Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En normal kväll/natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

Kl 23.14, Trollhättan, grov misshandel
En ambulans larmar polis om att de kör en man till NÄL. Mannen har skador på baken som troligen är knivskador. Polis åker till sjukhuset. Polisen hör den skadade som inte har lämnat några närmare förklaringar till vad och hur han fått skadorna. Den skadade är en man i 35-årsåldern.  

Kl 23.56, Bengtsfors, förföljande av personbil
En polispatrull som redan ingripit mot en påverkad person får en vinglande bil framför sig vid Dalhemsvägen i Billingsfors. Patrullen beslutar sig för att kontrollera bilen och då försöker den misstänka bilen att köra ifrån polisen, ett förföljande påbörjas, samtidigt som patrullen kallar på förstärkning. I centrala Billingsfors, stannar den misstänkt bilen och två män springer från platsen, en av av dem är redan känd för polisen. Hundpatrull har larmats och de kommer till platsen.

Strax därefter så finner polisen den man som man har letat efter, bl a efter spårning med hund. Föraren som man redan har ID på kan frihetsberövas. Föraren är misstänkt för bl a rattfylleri samt ej stannat på polismans tecken, samt trafikbrott.  

 

 
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen