Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

17 maj 07:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

00.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, tre har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning.

01.46 anmälare ringde till polisen om att en person var påverkad och stökig på Nybrogatan i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och omhändertog mannen, som var tydligt påverkad. Mannen, som är i 25-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk.

03.33 larm om inbrott i en lägenhet i Brandkärr Nyköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott samt genomförde en platsundersökning. Det är för närvarande oklart vad som har stulits. Ännu finns ingen misstänkt.

04.01 vid en rutinkontroll av en bilist i Hjortensberg i Nyköping uppstod misstanke om misstänkt narkotikabrott. Polispatrullen genomförde en husrannsakan i den stoppade bilen och i samband med den anträffades något som misstänks vara narkotika. Det var två personer i bilen och de greps misstänkta för narkotikabrott. Det är en kvinna och en man i 25-årsåldern.

Inga andra brott eller allvarligare händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen