Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

17 maj 07:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.42 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen gripen men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.09 samtal till polisen om att två person ska ha bråkat på en krog i Gamla staden i Norrköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 40-årsåldern som har blivit misshandlad av en person som inte är känd. Polisen påbörjade en utredning om misshandel. Ingen misstänkt inledningsvis.

03.18 inbrottslarm från entrén till polishuset på Stockholmsvägen i Norrköping. Vid kontroll visade det sig att någon har krossat flera rutor med en sten som kastats in. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen