Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 maj 14:30

17 maj 09:03, Trafikolycka, Luleå

Lastbil i diket på E4 vid Södra Gäddvik.

Polisen kontaktas angående en lastbil som kört i diket på E4. Enligt de uppgifter som finns i nuläget har ingen person skadats. Men lastbilen blockerar det ena körfältet. Polis åker dit.

Uppdatering 10:49: Bärgare har beställts men är inte på plats än. Polispatrull är kvar och dirigerar trafiken då lastbilen står trafikfarligt till.

Uppdatering 12:24: Bärgningen är ännu inte påbörjad, men när den gör det väntas den ta cirka en och en halv timme. Under tiden kommer norrgående körfält att helt vara avstängd samt en fil i södergående vid olycksplatsen.

Uppdatering 13:42: Trafiken i norrgående riktning kommer att ledas om in i Antnäs, via Kallax och komma ut i Gäddvik.

Uppdatering 14:24 (av kommunikatör Marie Andersson): Lastbilen har bärgats från platsen och E4 är sedan en stund tillbaka öppen i både söder- och norrgående körfält.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen