Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 maj 21:01

17 maj 20:11, Olaga hot, Örebro

En man har visat en kniv för gäster inne på en restaurang vid Våghustorget.

En ung flicka ringer till polisen och uppger att en man har visat upp en kniv för henne då hon var inne på en restaurang vid Våghustorget.

Mannen hann lämna restaurangen innan polis kom till platsen men hittade på en man som stämde in på det angivna signalementet vid Olof Palmes torg.

Mannen blev omhändertagen på grund av sin berusning och är misstänkt för olaga hot.

Ingen person blev skadad i samband med händelsen men den unga flickan var väldigt skärrad av händelsen.

UPPDATERING kl. 20.59

Det är två personer som var i sällskap som är kontrollerade av polisen. Det finns i nuläget inget brottsoffer från restaurangen, den unga flickan som ringde anses inte i nuläget som brottsoffer/målsägande.

Däremot har det varit en händelse vid Olof Palmes torg där en av de båda killarna har visat en kniv och en person har blivit hotad.

Polisen hittade en kniv på den man som blev omhändertagen på grund av sin berusning men han är inte misstänkt för olaga hot utan bara brott mot knivlagen.

Polisen är fortfarande kvar på Olof Palmes torg för att utröna vad den andra mannen har gjort sig skyldig till.

UPPDATERING kl. 21.34

En anmälan gällande olaga hot kommer att bli skriven.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen