Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 maj 06:50, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.21 Göteborg, försök till mord
Samtal inkommer till polisen om skottlossning i Rannebergen. Ytterligare samtal säger att en man har blivit skjuten och ligger på marken utanför Fjällhavren. Mannen, som är i 30-årsåldern, är troligtvis skjuten i benen och var vaken och talbar när han fördes till sjukhus. Hans skador ska inte vara livshotande. En röd bil har setts lämna platsen efter skottlossningen. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning har gjorts under natten. Mannens kläder har tagits i beslag, likaså någon tomhylsa som hittades på platsen. Polisen har genomfört dörrknackning i området och även pratat med vittnen. Ingen gripen.

23.45 Skövde, rattfylleri
På Carlsrovägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som misstänks vara påverkad av något och han får följa med för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

03.24 Göteborg, inbrott
Larmet går från ett apotek på Doktor Fries Torg. När polis kommer fram kan man konstatera att någon brutit upp en dörr till apoteket och tagit sig in. Ingen kvar på platsen och det är i nuläget oklart vad som stulits. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen