Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 maj 07:31, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en person har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:22 Brand Kiruna. Brand i en lägenhet i centrala Kiruna, ska enligt initiala uppgifter ha brunnit i köket. Polis har varit på platsen. Inga uppgifter om några personskador. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

02:31 Trafikolycka Kiruna. Singelolycka utanför Vittangi där en bil kört av vägen och in i ett träd. Inga uppgifter om några personskador. Polis har varit på platsen. Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri samt grov olovlig körning.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Vid den ena olyckan där en bil kolliderat med en älg utanför Arjeplog har en passagerare skadats i ansiktet i samband med kollisionen. Ambulans har varit på platsen, frågor om hälsoläge hänvisas till sjukvården.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen