Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 maj 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har, under natten, hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits, fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott och/eller rattfylleri och sex personer har omhändertagits för fylleri.

23.07 Polis larmades till en adress i Eskilstuna med anledning av ett bråk mellan två personer i en lägenhet. Polis åkte till platsen och en kvinna i 40-årsåldern hon förs till sjukhus för kontroll. Mannen, som är i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel och han anhölls senare av åklagare.

23.23 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på E4, Nyköpingsbro. Föraren, en man i 25-årsåldern, togs med till polisstationen för provtagning och ytterligare utredningsåtgärder. Mannen misstänks i nuläget för grov olovlig körning, grovt drograttfylleri och falsk tillgivelse då han först angav fel personnummer till polisen.

00.00 Polis larmades med anledning av att en ung man blivit rånad på sin klocka och sin telefon av flera gärningspersoner i centrala Nyköping. I samband med detta misshandlades även hans kompisar. Polisen har upprättat en anmälan om rån och  misshandel. Polisen har ännu ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen