Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 maj 11:25

18 maj 10:45, Stöld, Linköping

Polisen utreder grov stöld efter inbrott.

07.03 Polisen har tagit emot en anmälan om ett inbrott hos ett företag i Hackefors. Inbrottet skulle ha skett någon gång runt midnatt.

Gods till ett värde av cirka 500 000 kronor samt två fordon uppges ha stulits från företaget.

En anmälan om grov stöld har upprättats. Platsen har spärrats av i väntan på polisens tekniker som, under dagen, kommer att åka till platsen för att göra en brottsplatsundersökning.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser i området Hackefors som kan sättas i samband med inbrotten. Den som har tips eller annan information att lämna kan ringa 114 14.

Uppdatering söndag 19/5:
Polisen fick under gårdagen information om att ett av de fordon som stulits från företaget skulle finnas på en plats, inte långt ifrån platsen för inbrottet. När polis kom dit anträffades fordonet och två män, i 35- respektive 40-årsåldern, som befann sig i anslutning till fordonet greps och fördes till polisstationen. De bägge männen är nu anhållna, på sannolika skäl misstänkta för grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen