Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

19 maj 01:29, Mord/dråp, försök, Malmö

Mordförsök, Derbyvägen.

Polisens ledningscentral får flera samtal från allmänheten som uppger sig ha hört en förmodad skottlossning i området kring Almgårdsgatan i Malmö. Polis och ambulans larmas till platsen.

Kort därefter anländer två män, födda -94 samt -95, med privat bil till akutmottagningen i Malmö. De båda männen har misstänkta skottskador. Sjukvården beskriver skadorna som allvarliga.

Den förmodade brottsplatsen har lokaliserats till Derbyvägen. Platsen har under natten varit avspärrad och polisens tekniker har varit på plats för undersökning. Avspärrningen är nu hävd och polisen är klara på platsen.

En anmälan om försök till mord är upprättad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen