Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

21.14 Bollebygd, brand
I Hultafors har någon tänt eld på en båt som står på ett släp. En blå volvo lämnade platsen i samband med branden. Räddningstjänsten bedömde att det inte förelåg någon spridningsrisk. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

22.49 Göteborg, grov misshandel
På Frölunda torg påträffar en polispatrull en misshandlad man i 25-årsåldern. Enligt vittnen har han blivit misshandlad med sparkar och slag av flera personer som sen försvann i en svart Volvo V60. Han förs till sjukhus för vård. Efter att polisen utfört en rad olika utredningsåtgärder, bl a husrannsakningar, kan sex män mellan 20-30 år hämtas in till förhör. De blir efter förhör anhållna av åklagare. En förundersökning om grov misshandel är inledd.

23.48 Vänersborg, brand
Fullt utvecklad brand i lagerlokal i Onsjö. Räddningstjänsten kommer troligen att vara kvar tills på söndag förmiddag. Oklar brandorsak. Polisen kommer att spärra av brandplatsen för en teknisk undersökning. En förundersökning om mordbrand har inletts.

03.40 Vänersborg, rån
En man som arbetar på Quality Hotel blir vid ovanstående tid rånad på pengar av en man med kniv och ett armeringsjärn. Mannen hade en svart luvtröja och solglasögon på sig och fick med sig cirka 1.000 kronor i kontanter. Han försvann sen troligen till fots från platsen. Den rånade mannen är chockad men inte fysiskt skadad. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen