Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07:06, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:23 Sexuellt ofredande. Man som ska ha ofredat en kvinna i Östersund. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas.

05:52 Grov stöld Östersund. Pojke (under 18 år) som somnat på järnvägsstationen och blivit bestulen på bland annat mobiltelefon och kontokort. Ska ha inträffat nu på morgonen efter klockan 5. Polis har varit på platsen och hållit förhör, en anmälan om grov stöld kommer att upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen