Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07:40, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (00-07).

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:26 Smitning från trafikolycka, Sundsvall. Man och kvinna på cykel som cyklat in i en bil och sedan lämnat platsen. Inga personskador. Polis har varit på olycksplatsen. Mannen på cykeln senare påträffad och omhändertagen med stöd lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:19 Stöld/inbrott Sollefteå. Inbrott i bostad. Oklart om något stulits. Polis har varit på platsen och hållit förhör samt säkrat spår. En anmälan om försök till grov stöld kommer att upprättas.

02:17 Olaga hot Sundsvall. Bråk i lägenhet i Korsta. Polis beordras till platsen. En man grips på platsen misstänkt för olaga hot mot tjänsteman. Efter initiala utredningsåtgärder med förhör mm upprättar patrullen även en anmälan om misshandel. Efter förhör av den misstänkte kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

02:51 Skadegörelse Örnsköldsvik. Man som sparkat ner valaffisch vid E4. Mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen