Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

19 maj 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Så var natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 70-tal ärenden. Två personer har gripits misstänkta för brott (se händelser nedan).

21.21 Mord/försök, Nässjö
Polis larmades till en adress i Nässjö där en person blivit knivhuggen. En stund senare kunde polisen stoppa en bil i närheten, en av personerna i bilen greps misstänkt för försök till mord. Målsäganden förd till sjukhus med ambulans, men ska inte ha livshotande skador. Den gripne, en man i 25-årsåldern, anhölls senare under natten av åklagare.

02.43 Mord/försök, Gislaved
En man i 25-årsåldern förd till sjukhus efter att ha blivit knivskuren. Detta ska ha inträffat inomhus. En man i 30-årsåldern greps, misstänkt för försök till mord. Målsäganden förd till sjukhus men ska inte ha allvarliga skador utan har kunnat höras under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen