Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

19 maj 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Så var natten i Östergötlands län.

Polisen i Östergötlands län har under natten hanterat ett 70-tal ärenden. En person har gripits misstänkt för misshandel, ett 10-tal personer har omhändertagits med stöd av Lob.

03.13 Stöld/inbrott, Norrköping
Inbrottslarmet gick i en matvarubutik i Ingelstad, Norrköping. På plats kunde man konstatera en krossad ruta vid huvudentrén. En person påträffades inne i butiken, mannen var påverkad och omhändertogs enligt Lob.

04.01 Misshandel, Linköping
Polis larmades till ett slagsmål på Ågatan i centrala Linköping. Ett gäng killar som tänkt åka taxi hade blivit osams med chauffören och situationen hade blivit fysisk. En man i 25-årsåldern gripen misstänkt för misshandel. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen