Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen i Södermanlands län har under natten hanterat ett 80-tal händelser. En person har gripits misstänkt för brott och åtta personer har omhändertagits enligt Lob.

00.26 Rattfylleri, Nyköping
Polis stoppade en bilist på Järnvägsgatan i Nyköping. Bilföraren, en man i 55-årsåldern, blåste positivt på plats och togs med för att lämna ett andra prov. Efter detta är han nu misstänkt för grovt rattfylleri.

00.34 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Oxelösund
En mopedist vägrade att stanna på polismans tecken. Ett kortare förföljande inleddes, innan polis bestämde sig för att avbryta. Bara några minuter senare fick en annan patrull syn på mopedisten och kunde genomföra ett odramatiskt stopp på Oxelögatan. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och misstänks för drograttfylleri. Mopeden bedömdes som sannolikt tillgripen och föraren greps därför misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

02.21 Misshandel, Eskilstuna
Polis larmades till ett bråk på en nattöppen restaurang på Kungsgatan i Eskilstuna. En person hade blivit misshandlad, men ska inte ha varit allvarligt skadad. En utpekad gärningsman, man i 40-årsåldern, omhändertogs med stöd av Lob.                                                                                                        

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen