Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 19 maj 11:27

19 maj 08:01, Trafikolycka, singel, Filipstad

En olycka har skett på Rv63 i höjd med Brattfors.

SOS-Alarm meddelar att en bilist har kört av vägen på Rv63 i höjd med Brattfors. Enligt SOS skall tre personer ha färdats i bilen. I inledningsskedet verkar i vart fall en person vara allvarligt skadad.

Polisen är på väg till platsen.

UPPDATERING kl. 08.33

En person sitter kvar i fordonet, det är oklart om personen sitter fast. En person är lindrigt skadad och den tredje personen verkar ha lämnat olycksplatsen.

Vägen är helt avspärrad och man inväntar en ambulanshelikopter.

UPPDATERING kl. 09.16

Polisen kommer att ta aktuellt fordon i beslag och inväntar bärgare. Vägen är fortsatt avstängd.

Det finns ännu ingen information om någon person har lämnat platsen i ambulans.

UPPDATERING kl.0.29

Den person som är allvarligt skadad, en man i 30-årsåldern, har åkt med ambulanshelikoptern till sjukhus. Det finns ingen uppdatering gällande den lindrigt skadade.

Vi har ännu inte hittat den person som har lämnat olycksplatsen. Anledningen till att personen har lämnat platsen kan vara flera olika saker. Man kan ha blivit skadad och med anledning av det tagit sig från platsen men man kan också ha velat undvika att vara på plats när polis kom dit.

UPPDATERING kl. 11.23

Vägen är återigen öppen för trafik.

Polisen har inlett förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppskada samt drograttfylleri. I nuläget är det inte helt klarlagt vem som var förare av bilen.

Den person som lämnade olycksplatsen, en man född 92, är anträffad i Brattfors.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen