Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 maj 10:18, Mord/dråp, försök, Umeå

Uppdatering nummer 1 rörande grov misshandel på Ålidhem under lördag afton.

Larmet om händelsen som inträffade på Geografigränd inkom till polisen klockan 16:19 på lördag afton. Ärendet rubriceras i nuläget som försök till dråp alternativt grov misshandel.

Under lördag kväll genomfördes ett stort antal utredningsåtgärder. Efter teknisk undersökning hävdes avspärrningen av brottsplatsen.

Arbetet fortsätter under söndag med bland annat förhör samt dörrknackning i närområdet. Då ytterligare förhör ska hållas med bland annat vittnen med flera lämnas inga detaljer om vad som framkommit så här långt i förundersökningen då detta kan vara till men för det fortsatta utredningsarbetet.

Ingen person är i nuläget frihetsberövad. Det finns för närvarande ingen ytterligare information om tillståndet för den person som under lördagen uppsökte sjukvården.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser i Ålidhemsområdet under lördag afton mellan klockan 15 och 17. Du som har information att lämna, kontakta polisen via telefon 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen