Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 19 maj 14:32

19 maj 13:22, Arbetsplatsolycka, Avesta

En olycka har skett på ett företag i centrum.

SOS-Alarm meddelar att en person har kört en lastmaskin och backat in i något och slagit i magen. Smärta och andningssvårigheter enligt SOS.

Polisen är på plats för att undersöka vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 14.31

En man född 91 har hanterat någon typ av större tunnor och i samband med det har en tunna vält. Mannen har slagit i huvudet på något sätt.

Mannen är förd med ambulans till sjukhus med smärta i nacke och rygg. Mannen var vaken och talbar när patrullen var på platsen.

Patrullen kommer att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka för att undersöka om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen