Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 19 maj 15:26

19 maj 14:47, Olaga hot, Falun

En person har hotat en annan person med kniv.

Polisen får samtal om att det är någon typ av bråk utanför Pressbyrån i centrum.

Polisen åker till platsen och det visar sig att en man har blivit hotad av en annan man som hade en kniv. Mannen med kniven hade försvunnit från platsen.

Polisen är på plats och letar i efter mannen med kniv i centrala Falun.

Ingen person uppges vara skadad.

UPPDATERING kl. 15.24

Polisen har träffat på de inblandade i händelsen och det lutar åt att det kommer att bli en anmälan och motanmälan gällande brott.

Flera personer har bråkat med varandra. Berättelserna går isär gällande vad som har hänt.

Det är oklart i nuläget vilka brottsrubriceringar det kommer att bli. Polisen har inte hittat någon kniv på de inblandade personerna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen