Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

19 maj 18:18, Trafikolycka, personskada, Västerås

Tre personbilar i kollision på RV56

Klockan 18:18 larmar SOSAB polisen om att tre foron krockat på RV 56 i höjd med Tillberga avfarten. Under räddningsarbetet var vägen avstängs. Inga allvarligare personskador har rapporterats dock har två person avförts med ambulans till Västerås sjukhus för kontroll. Totalt var tre personer inblandade inblandade i olyckan. Samtliga inblandade fordon fick bärgas från platsen. Vägen var åter öppen för trafik 19:24.

En anmälan har upprättats för att utreda händelen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen