Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.54 Uddevalla, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Södra Munkeby med anledning av att det börjat brinna på utsidan en villa. När enheterna anländer till platsen är villan helt övertänd och de fyra personer som befann sig i villan hade tagit sig ut på egen hand, inga personskador. Branden har av okänd anledning startat på utsidan villan. Räddningstjänsten kommer att hålla på hela natten och när de är klara kommer platsen spärras av för teknisk undersökning. En förundersökning gällande mordbrand är inledd.

01.29 Härryda, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Landvetter södra med anledning av att det ska brinna i en villa. De fyra personer som befann sig i villan har tagit sig ur på egen hand och inga personskador. Branden har av okänd anledning startat på utsidan villan. En förundersökning gällande mordbrand är inledd och platsen kommer att spärras av för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara på platsen.

02.21 Mölndal, inbrott
Vid Arnegårdsgatan i Eklanda är det ett okänt antal personer som bryter sig in i Willys lokaler och stjäl tobaksvaror. Tjuvarna har försvunnit från platsen i en falskskyltad bil.

02.24 Kungälv, stulen bil
Vid Djurgårdsgatan är det en bilist som inte vill stanna på polismans tecken och avviker. Bilen anträffas senare på Julas parkering vid Kungälv tom. En hundpatrull spårar och anträffar en man gömd bakom en container. Mannen kan knytas till bilen som är anmäld stulen. I bilen anträffas bland annat en misstänkt stulen gräsklippare som tas i beslag. Mannen misstänks för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld.

04.14 Partille, inbrott
Vid Allum går inbrottslarmet på Willys och polis larmas till platsen. Ett okänt antal personer har brutit upp jalusiet till butiken och stulit bland annat tobaksvaror. Tjuvarnma har försvunnit från platsen i en bil åt okänt håll. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen