Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 maj 07:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat att 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notiser nedan, och sex personer har frihetsberövats på grund av berusning.

00.35 Polisen larmades till en adress i Mjölby. Någon hade haft sönder ett fönster till en kontorslokal och tagit sig in. Polis kom dit och kunde gripa en man i 40-årsåldern. Han är misstänkt för försök till stöld och ringa narkotikabrott (eget bruk). Gripandet hävdes under natten efter förhör.

02.11 En polispatrull stoppade en skåpbil på E4 utanför Linköping, för kontroll. Två män satt i bilen och de hade stora mängder koppar och verktyg med sig. De kunde inte redogöra för sig var godset kom ifrån och greps, misstänkta för stöld. Polisen kommer att försöka klargöra var godset kommer ifrån. Männen är i 30- och 35-årsåldern. Båda har anhållits efter beslut av åklagare.

02.43 Det kom larm om någon som försökte ta sig in på en restaurang i Motala genom att ta sönder ett fönster. Ett vittne hade sett en person lämna på moped. Polis kom dit. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Det finns ingen misstänkt och det är oklart vad som eventuellt är stulet.

04.45 Det kom larm om inbrott på en skola i Mjölby. Någon ska ha krossat en ruta för att ta sig in. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Det är oklart vad som eventuellt är stulet, och det finns i nuläget ingen misstänkt.

05.00 Polisen fick samtal om att en fönsterruta var krossad på en frisörsalong i centrala Norrköping. Polis åkte till adressen, men någon misstänkt fanns inte kvar. Polisen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen