Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 maj 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits och tre har frihetsberövats på grund av berusning. Ett axplock av händelser:

22.51 Det kom larm om misshandel på en adress i Ekhagen, Jönköping. En kvinna hade blivit misshandlad av en man inne i en bostad. Mannen greps, misstänkt för misshandel. Han är i 25-årsåldern och kvinnan är i 20-årsåldern. Hon blev inte allvarligt skadade. Mannen blev anhållen under natten efter beslut av åklagare.

01.33 Polisen larmades till Råslätt i Jönköping. En man skulle ha blivit utsatt för ett rånförsök. Mannen hade suttit i en bil utanför en adress när en annan man kom fram och krävde att få mobiltelefon och bilnycklar. När han inte fick det han ville så ska han ha slagit mannen i bilen och sedan lämnat platsen. Det ska ha hänt vid kl 00.45. Polis åkte till platsen men hittade ingen misstänkt. Mannen blev inte allvarligt skadad. Polisen upprättade en anmälan om försök till rån.

03.54 Polis fick samtal om ljud av glaskross från Brunnsgatan i Jönköping. Polis kom dit och konstaterade att tre rutor var trasiga på en krog. Första patrullen på plats kontrollerade en person som fanns i anslutning till krogen. Han blev misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Mannen, som är i 55-årsåldern, togs också in till arresten för tillnyktring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen