Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

02 maj 08:47, Rattfylleri, Staffanstorp

Misstänkt rattfylleri på Biblioteksgatan i Staffanstorp

När en polispatrull ska utföra en rutinkontroll på en personbil i Staffanstorp väljer föraren att försöka köra ifrån patrullen. Efter ett kortare förföljande väljer patrullen att avbryta förföljandet då det är i hög hastighet och i närheten av en skola. Polispatrullen kör i samma riktning som bilen försvann i och anträffar den på Biblioteksgatan. Flera polispatruller har nu anslutit och när man håller på att närma sig huset så hoppar en person ut från en balkong och försöker spriga ifrån poliserna. Personen som senare bekräftas vara föraren, en man i 30-års åldern fångas snabbt in och grips. Mannen misstänks i nuläget för grov vårslöshet i trafik och drograttfylleri. Fler brottsrubriceringa kan tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen