Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 maj 19:57

02 maj 19:15, Trafikbrott, Göteborg

Kontroll av personbil, Munkebäckstorget.

Polispatrull ska stanna en personbil för kontroll i höjd med S:t Sigfrids plan, där föraren, en man ensam i bilen, dock väljer att inte stanna på polisens stoppsignal. Ett kortare förföljande inleds, och färden går mot Stockholmsgatan och Munkebäckstorg. Strax innan Munkebäckstorg blir det stopp på bilen, och polis kan säkra föraren. I samband med stoppet har en radioil ha blivit krockskadad, men händelsen uppges inte ha medfört några personskador. Radiobilen kommer att bärgas från platsen. Föraren är nu gripen misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och ej stannat på polismans tecken. Bilen han kört blockerar ett spårvagnsspår, vilket påverkar spårvagnstrafiken.

19.55 Bilen kommer att bärgas från spårvagnsspåret, och den tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen